Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Wasser
- 600 g Schwarzwurzeln, geschält, halbiert (siehe Tipp)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1779 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30min