Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 100 g Haferflocken, zart
- 6 Prisen Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (5 mm)
- 3 Eier (Kl. M)
- 150 g Schmand
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
-
3
Prisen Muskatblüte (Macis), gemahlen
of 3 Prisen Muskat - 100 g Blauschimmelkäse, zerbröselt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3629 kJ / 866 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 62 g
Alternatieve recepten
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Tarte provençale
1 godz. 40 min