Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Weizenkörner
- 150 g Butter und mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 EL Oregano, getrocknet
- ½ TL Natron
- 1 Ei
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- Mehl zum Bemehlen
Belag
- 100 g Walnusshälften
- 1 gestr. TL Fenchelsamen
- 700 g rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 3 Eier
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- ½ TL Salz
- 200 g Feta, in Stücken
- 3 Feigen, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2800 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25 min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min