Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Bergkäse, in Stücken
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Quinoa
- 1200 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Limettensaft
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 350 g dunkle Weintrauben, kernlos, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Bulgur-Salat mit Rucola, Pfirsich und Avocado
35min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Graupen-Tomaten-Salat
45 Min
Feta-Cashew-Kugeln
20 Min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h