Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quicheteig:
- 100 g Dinkelkörner
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 100 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
- Backerbsen oder Bohnen zum Blindbacken
Belag:
- 250 g Wasser
- 350 g Möhren, in 5 mm Scheiben
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint
- 20 g Olivenöl
- 12 Salbeiblätter, in feinen Streifen
- 100 g Sahne
- 2 Eier
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2469 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 7.9 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30 min
Möhrenquiche
1h 30 min
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20 min
Grünkohl-Quiche
1h 30 min
Porree-Feta-Tarte
2 godz.
Kürbisquiche
2 Std. 5 Min