Vegetarische persische Bohnenpatties

Vegetarische persische Bohnenpatties

2.7 30 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
8 Portionen

Ingrediënten

Bohnenpatties
  • Bulgur
    150 g
  • Wasser
    400 g
  • Salz
    1 TL
  • dicke Bohnen, TK
    400 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Pinienkerne
    50 g
  • Sumak
    1 geh. TL
  • Olivenöl
    30 g
Füllung und Fertigstellung
  • Feta in Stücken
    60 g
  • Frischkäse
    60 g
  • Minze abgezupft
    10 g
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Sesam
    100 g
  • Öl zum Frittieren

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1448 kJ / 346 kcal
Vetten 23 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...