Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Weizenkörner
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 220 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 300 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 1000 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenpastete
6h 20 min
Blumenkohl-Puffer
30min
Reis-Hirse-Brot
1h 40min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 godz. 45 min
Grünkern-Frikadellen auf Zucchinisalat
1h
Dinkel-Körner-Brötchen
2 Std.
Hirseauflauf
1h 10min
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1h 20min
Brokkoli-Puffer
1h
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1h 10min
Dinkel-Pizza mit Gemüse
1h 40min
Kartoffel-Möhren-Puffer
25 Min