Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 150 g Mehl
- 70 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 2 Paprika, rot (à ca. 250 g), siehe Tipp
- 3 TL Paniermehl
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 10 g Olivenöl
- 250 g Ricotta
- 120 g Erbsen, TK
- 4 Eier
- 10 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Crème fraîche
- ½ TL Paprika edelsüß
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1592 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Paprika-Feta-Tarte
1h
Spinattarte
1h 20min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Französische Zucchini-Tarte
2h
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1h 30min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 Std. 10 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Porree-Feta-Tarte
2h
Kürbis-Feta-Quiche
45min