Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 5 Blätter Yufkateig (à 30 x 30 cm), z. B. von Tante Fanny (ca. 125 g)
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 450 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 100 g Sahne
- 200 g Quark
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Fenchelsamen, gemahlen
- 200 g Feta, zerbröselt
- 30 g Kürbiskerne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1 Std. 45 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 Std. 30 Min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min