Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäserolle (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweig Rosmarin, klein, abgezupft
- 40 g Walnusshälften
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sternravioli mit Walnuss-Preiselbeer-Pesto
1h 30min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Erdbeer-Avocado-Salat mit Hähnchen
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min