Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Öl-Teig
- 50 g Sonnenblumenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Quark, 20% Fett
- 50 g Milch
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Tomaten, in Scheiben (0,5-1 cm)
- ½ Bund Basilikum, abgezupft (10 g)
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 4 Eier
- 100 g Milch
- ¼ - ½ TL geriebene Orangenschale nach Geschmack
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1363 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 min
Paprika-Porree-Quiche
1h 40min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45min
Frühlingstarte
1h 40min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Möhrenquiche
1h 30min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Bunte Paradeiser-Quiche
1h 30min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1h 45min