Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip

Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip

4.1 139 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Kürbisfleisch in Stücken
    200 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Eier
    4
  • Buttermilch
    350 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Kürbiskerne
    30 g
    30 g Sonnenblumenkerne
  • Quark, 40% Fett
    200 g
  • Saure Sahne
    200 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 26 g
Calorieën 2158 kJ / 516 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...