Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eier
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 250 g Milch
- 130 g Mehl
- 4 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 30 g Butterschmalz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Pilze, mittelgroß und gemischt (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Austernpilze, Shiitake), in Scheiben
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Wasser
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1907 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Ofenschlupfer
1 godz. 5 min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Knödelteig-Schnitten
35min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Brotknöpfle mit Salat
1 Std.
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55 min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 Std.
Schupfnudeln
2h
Brotknöpfle
35min
Linsen-Dinkel-Spätzle
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min