Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Schalotten
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Honig
- 1 EL Tomatenmark
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 700 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 400 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 300 g gelbe Paprika, in Rauten (2 cm)
- 500 g Meeresfrüchte, TK, aufgetaut und abgetropft
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 godz. 5 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Fischsuppe
1h 40min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Gemüse-Fischeintopf mit Messerabdeckung
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min