Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 - 350 g Erbsen, TK
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
-
2
Lachsfilets, frisch, ohne Haut (ca. 220 g), in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
of 2 Lachsfilets, TK (ca. 220 g), aufgetaut, in Würfeln (ca. 2 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1532 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Erbsencremesuppe
30min
Gurkencremesuppe
25min
Maronencremesuppe
30min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30min
Basilikumsuppe
25min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Lachscremesuppe
20 min