Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Fenchel-Risotto
40 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min