Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Fenchel, Fenchelgrün abgezupft, zur Seite gelegt und Fenchelknolle in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Cherry-Tomaten, gemischt, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 20 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchelsalat
3sa 35 dk
Romanesco-Salat
1h 40min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30 min
Knollensellerie-Orangen-Salat mit geröstetem Sesam
10min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 min