Turkey Tonnato with Warm Potato Salad

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Turkey
  • potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    1000 g
  • medium eggs
    4
  • turkey breast fillets, skinless
    800 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying
  • carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)
    50 g
  • onion cut in pieces (3-4 cm)
    50 g
    spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
  • white wine
    100 g
  • dried bay leaves
    2
  • water
    500 g
  • pitted olives drained
    50 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Tonnato Sauce
  • anchovy fillets, in oil drained
    6
  • pickled gherkins drained
    2
  • tinned tuna in oil drained
    200 g
  • crème fraîche
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1106.9 mg
Eiwitten 49.3 g
Calorieën 2365.1 kJ / 565.3 kcal
Vetten 23.8 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 33.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...