Torta salata asparagi e ricotta

Torta salata asparagi e ricotta

4.7 173 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 603 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 2421.3 kJ / 578.8 kcal
Vetten 37.5 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 43.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...