Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2421.3 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 603 mg
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e robiola
2hod. 30min
Torta salata porri e bietole
1hod. 30min
Quiche di spinaci e speck
2hod.
Quiche radicchio e speck
2hod. 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2hod.
Torta salata asparagi e provola
1hod. 30min
Torta salata agli spinaci
1hod. 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1hod. 30min
Crostata salata tricolore
1hod. 30min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2hod. 30min