Risotto radicchio e uva

Risotto radicchio e uva

4.2 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g radicchio rosso a listarelle (0.5 cm)
  • 480 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino rosso
  • 850 - 900 g di acqua
  • 10 g di dado per brodo vegetale
  • 250 g di acini di uva rossa, a metà e senza semini
  • 60 g di burro freddo, a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 120.3 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 2082.5 kJ / 497.7 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraten 72.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...