Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2036 kJ / 486.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 651.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Risotto al Barolo
30 min