Risotto pere e Castelmagno
TM6 TM5

Risotto pere e Castelmagno

4.3 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di sale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 150 g di pere Williams, mature sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2036 kJ / 486.5 kcal
Eiwitten
10.4 g
Koolhydraten
68.5 g
Vetten
20.9 g
Verzadigd vet
4.9 g
Vezels
2.3 g
Natrium
651.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten