Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di speck a cubetti
- 350 g di radicchio a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1348.3 kJ / 322.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 548.6 mg
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Torta salata ai funghi
1óra 30p
Brisèe ratatouille
1óra 30p
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1óra 30p
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata asparagi e provola
1óra 30p
Quiche radicchio e bietole
1h 15min