Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 350 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2x2 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 160 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- pangrattato q.b.
- insalata, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 603 kJ / 144.2 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 0.4 mg
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata di grano saraceno con porri (senza glutine)
1h 40min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1 Std.