Puntarelle alla romana

Puntarelle alla romana

4.8 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di puntarelle (peso lordo)
  • 10 cubetti di ghiaccio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio senz'anima a metà
  • 4 filetti di acciughe sott'olio scolati
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 2 pizzichi di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 3.1 g
Calorieën 602 kJ / 144 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 8.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...