Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 2 cucchiaini di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di petto di pollo a pezzi (2-3 cm)
- 1210 g di acqua
- 15 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di chicchi di quinoa
- 200 g di pomodori datterino a metà
- 100 g di polpa di avocado a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cetrioli a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1778 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Tabulè di quinoa
40min
Insalata di quinoa colorata
35 Min
Insalata di quinoa e tofu
55 Min
Insalata di patate, ceci e spinaci
1sa
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 Min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1sa
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1sa
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55 Min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30 dk
Quinoa con code di gambero
30 dk