Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cacciucco
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di acciuga sott'olio, ben sgocciolati
- 280 g di bietole, le foglie, a listarelle
- 450 g di ceci lessati
- 70 g di passata di pomodoro
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 8 fettine di pane casereccio
- 20 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 11.9 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 Std. 5 Min
Stufato di zucca, ceci e cavolo nero
45 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Ribollita
2 Std. 30 Min
Zuppa frantoiana
45 Min
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.