Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 120 g di bacon a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di barbabietola rossa cotta a cubetti (1 cm)
- 320 g riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2585 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto salmone e finocchio
35 min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30 min
Risotto carote e bacon
40 min
Purè di patate e barbabietola
50 min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min