Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 120 g di bacon a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di barbabietola rossa cotta a cubetti (1 cm)
- 320 g riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2585 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Purè di patate e barbabietola
50min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto alla zucca e balsamico
30min