Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Seppioline al vino bianco
25min
Carote al Marsala
25min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 dk
Gamberi al balsamico
30 dk
Spada alle erbe con olive
40min
Zucchine alla menta
30 dk
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 dk
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 dk
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Merluzzo pere e noci
35 Min