Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Platessa al pomodoro
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Trota estiva
50 Min
Trota mimosa
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Trota alla piemontese
1 Std.
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min