Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trota alla piemontese
1h
Spada alle erbe con olive
40min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Trota mimosa
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min