Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trota mimosa
35 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Trota alla piemontese
1h
Trota estiva
50min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Salmone al cartoccio
35 Min