Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 100 g di funghi champignon affettati
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 100 g di cous-cous, cottura 5 minuti
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie rosse
50 menit
Zuppa di lenticchie
50 menit
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1h 10min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 menit
Zuppa di lenticchie e zucca
45min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestra lenticchie e spinaci
50 menit
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1j
Antica minestra ai broccoletti
45min