Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Cous cous e melanzane
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzana a dadini
- 10 pomodori ciliegino a dadini
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di cous cous precotto
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- foglie di basilico fresco, lavate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 379 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 60.1 g
- Vetten
- 64.2 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous dell'orto
30 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 Min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50 Min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 Min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 Min