Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Uova ripiene
40 Min