Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 816 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1u. 30min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1u.
Uova in tazza su strati di verdura
45min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min