Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 400 g cavolfiore, le cimette
- 160 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di alice fresca
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Rotolo di nasello ai gamberi
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min