Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 400 g cavolfiore, le cimette
- 160 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di alice fresca
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1385 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Dentice agli agrumi
45 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min