Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di acqua
- 6 uova, leggermente battute
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote tiepide alla salvia
35 min
Uova alla greca
40 min
Uova filanti
15 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Verdure saporite
40 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Verdure in umido
40 min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Contorno di zucchine e mais
35 min
Uova alla piemontese
45 min