Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di acqua
- 6 uova, leggermente battute
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata allo speck
35 Min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Frittata solo albumi
35 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15 Min
Uova filanti
15 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 Min
Contorno di zucchine e mais
35 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min