Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di bietole a strisce grossolane (peso netto)
- 100 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 100 g di pomodori a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a fettine
- 50 g di carota, pelata e a rondelle (0,5 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di riso integrale (cottura 45-50 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1932.9 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1393.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Sorgo con platessa e arcobaleno di verdure
3óra
Orzo, cavolfiore e pollo
1óra 10p
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30 min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 min
Riso integrale con spinaci (per 2 persone)
35 min
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Minestra di zucca e riso integrale
1h 20min