Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 400 g di piselli surgelati
- 800 g di calamari ad anelli
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 25 pomodori datterino interi
- 2 pizzichi di sale
- 2 - 3 foglie di menta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min