Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di tonno fresco, a fette (1 cm circa)
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di mandorle tostate
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco, tipo Chardonnay
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6380 kJ / 1525 kcal
- Eiwitten
- 141.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 104.9 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 min