Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2091 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1 Std.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min