Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2091 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 min.
Cernia con salsa mediterranea
40 min.
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min.
Salmone glassato miele e senape
30 min.
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min.
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min.
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min.
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min.
Salmone con crudo di pomodori
35 min.