Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)

4.2 38 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di radicchio rosso, lavato e asciugato
  • 640 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
  • 160 g di Taleggio privato della crosta e a tocchetti (2 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.4 g
Calorieën 1962 kJ / 469 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 63.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...