Compatibele versies
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso, lavato e asciugato
- 640 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
- 160 g di Taleggio, privato della crosta e a tocchetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1962 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Orecchiette speck e radicchio
35min