Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
of 1 cucchiaino di aneto secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2091 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Tonno in agrodolce
1h
Burger di seppie
25 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Pesce spada all'arancia
40min
Filetto di orata con peperoni
25 min