Compatibele versies
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40 min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min