Compatibele versies
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Platessa al pomodoro
30min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola gratinata e mele
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Trota mimosa
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Involtini di platessa e verdure
1h
Spada alle erbe con olive
40min