Verdure in umido

Verdure in umido

4.6 91 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di pancetta a cubetti
  • 150 g di cipolla a fette
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 200 g di melanzane a dadini (2-3 cm)
  • 150 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (4 cm)
  • 150 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5 g
Calorieën 904 kJ / 216 kcal
Vetten 167 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 10.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...