Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 200 g di pomodorini interi
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 240 g di ceci secchi, ammollati in acqua per almeno 8 ore
- 500 g di catalogna o cicoria, lavata ed a pezzi (2-3 cm)
- 4 cucchiai di pecorino grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Zuppetta di ceci
45 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min