Salmone, asparagi e riso al Varoma
TM5

Salmone, asparagi e riso al Varoma

4.7 (53 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
  • 10 asparagi, tagliati a metà per il lato lungo
  • 2 limoni, 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 240 g di riso Parboiled

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2958 kJ / 707 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
39 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten