Salmone, asparagi e riso al Varoma

Salmone, asparagi e riso al Varoma

4.7 58 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 5 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
  • 10 asparagi tagliati a metà per il lato lungo
  • 2 limoni 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 240 g di riso Parboiled

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 42 g
Calorieën 2958 kJ / 707 kcal
Vetten 39 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...