Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore a fette (peso netto)
- 150 g di cipolla rossa a fettine
- 2 pizzichi di sale integrale
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di olive taggiasche
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Spinaci al burro
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Contorno di verza
35min