Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- farina tipo 00 q.b.
-
4
filetti di sogliola freschi (100 g l'uno)
of 4 filetti di sogliola surgelati, decongelati (100 g l'uno) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 5 g di burro
- 500 g di acqua
- 150 g di maionese
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliola al vapore con piselli
40 min
Polpette di merluzzo con patate
40 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Platessa al pomodoro
30 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min