Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso venere (cottura 35-40 minuti)
- 150 g di peperone rosso a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di cetriolo a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di mais dolce in scatola sgocciolato
- olio extravergine di oliva a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalatona di orzo
40min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45min
Insalata di riso basmati
55min
Insalata di riso rosso
1h
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1hod. 30min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min