Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di cavolfiori, le cimette
- 2 uova
- ½ pomodoro di media grandezza a pezzi
- 50 g di semolino di grano duro
- 50 g di panna acida (10% di grassi)
-
150
g di Gouda a tocchetti (1 cm)
of 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm) - 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, erba cipollina, cerfoglio, ecc.) tritate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 60 g di pangrattato
- pangrattato q.b.
-
burro concentrato (o chiarificato) q.b.
of olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Polpette di kale
40min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h