Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di cavolfiori, le cimette
- 2 uova
- ½ pomodoro di media grandezza a pezzi
- 50 g di semolino di grano duro
- 50 g di panna acida (10% di grassi)
-
150
g di Gouda a tocchetti (1 cm)
of 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm) - 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, erba cipollina, cerfoglio, ecc.) tritate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 60 g di pangrattato
- pangrattato q.b.
-
burro concentrato (o chiarificato) q.b.
of olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min
Tortini di broccoli e pancetta
50 min
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Involtini di verza e maiale
1h 20 min
Bruco polpetta (di verdure)
40 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Parmigiana di cavolfiori
1h
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1h 30 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Polpette di spinaci
35min