Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di cavolfiori, le cimette
- 2 uova
- ½ pomodoro di media grandezza a pezzi
- 50 g di semolino di grano duro
- 50 g di panna acida (10% di grassi)
-
150
g di Gouda a tocchetti (1 cm)
of 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm) - 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (es. prezzemolo, erba cipollina, cerfoglio, ecc.) tritate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 60 g di pangrattato
- pangrattato q.b.
-
burro concentrato (o chiarificato) q.b.
of olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Broccoli burger con insalata di ravanelli (vegan)
1 godz. 30 min
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Riso in torta verde
1 godz. 30 min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Pizza di cavolfiore
1 godz. 30 min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 godz. 30 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h