Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 550 g di acqua
-
500
g di carote, pelate e a rondelle (0.5)
of 500 g di carote viola, pelate e a rondelle (0.5) - 600 g di zucchine a dadini (0.5-1 cm)
- 1 uovo
- 2 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 250 - 300 g di farina tipo 00
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 40 g di pecorino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi di broccoli
1h
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Pasta integrale di farro alla lattuga
40min
Chicche di carote all'erba cipollina
1h 20min
Ravioli con salsa di zucchine
35min