Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
- 500 g di carne di maiale, magra, senza nervi, tipo lombo, a bocconcini (2-3 cm circa)
- 70 g di vino bianco secco
- 200 g di cipolle bianche ad anelli (1 cm)
- ½ cucchiaino di sale alle erbe
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Manzo con olive e peperoni
35min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min